Vid återvinningsstationen på Sörhallstorget, en bit att gå i iskall nordvästlig frisk vind. Den härliga kajpromenaden blev en flykt mellan husen istället - lä o vi slapp att bli helt nedkylda.
Leif Mannerström äger...
Han kan både mat o samhälle dessutom så med en underbar torr, cynisk humor:). Hans kökshygien var väl lite si o så, eller vad sägs om hacka kalla grönsaker, stoppa fingret i o smaka av o sen filea kyckling o sluta med att ta i grönsaker hm...På en timme såg vi inte honom tvätta händerna en enda gång;). Men vi provsmakade hans soppa o hans kyckling iaf två av de tre rätterna - de som var ordentligt upphettade;).
Jag har var i Nord- och Sydamerika, Sydafrika, Italien, Frankrike, Australien mm. Både vad gäller dryck som mät. Eller vad sägs om italiensk pasta o kaffe från Etiopien:). Inte kombinera;). Mörk ljuvlig choklad från Peru o surdegsbröd från Halland. En underbar dag o smaklökarna har fått sig sitt idag;).
Var vi åt lunch?
På Hotell 11, mittemot, en underbar god lunchbuffe för 99kr. Kan jag varmt rekommendera:). Det var otroligt skönt att "gå ifrån" en stund o äta, till bords o sittandes;) o hämta ny energi. För det behövs, det var otroligt mycket folk senare på em. Det är öppet imorgon också, både Passion för mat och Hotell 11;-) för den som vill gå, ett gott o mysigt nöje:).
God spis o trevlig helg o glöm inte:
mat för passion;)
Vi har maten men var är passionen:p?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar